Nevíš co se životem, uvař džem

3. září 2014 v 23:49 | Klara B. |  dezerty
Jedna z mála věcí, kvůli kterým bych se hned vrátila do Švédska/Norska jsou designový obchody plný polštářů s mopsí hlavou, hrnků, konviček a posledních vydání Kinfolku. Ale protože ještě nějakej čas nebudu mít náladu se setkat s nikym ze severu, vrátim se radši ke svojí nejoblíbenější Bella Rose. Kdybych mohla, koupila bych si tam do kuchyně úplně všechno nádobí ve všech barvách, k tomu zásobu božího čaje a cukrů na celý rok, upekla sušenky a byla nejspokojenější na světě. Letos v létě jsem se taky zamilovala do sady na džem, musím nakrást ještě další ostružiny, abych si navařila další várku :)




 


Komentáře

1 Petra Petra | E-mail | 5. září 2014 v 8:25 | Reagovat

Kdo by řekl, že vás ti chladní seveřani rozpálí tak, že se nepodělíte ani o recept na ty úžasně vypadající sušenky :)Já vám klidně řeknu, že ostružinový džem dělám půl na půl z jablek a ostružin s rumem. Tedy tím českým. Asi to není ten nejúžasnější džem na světě a nevím jestli je hoden výměny za recept na ty sušenky, ale když je nezkusím, nemůžu porovnat. Tak co, vyměníte :)

2 klarabernklau klarabernklau | Web | 5. září 2014 v 10:42 | Reagovat

[1]: Nerikala bych tomu zrovna recept, jsou to jen rychly susenky kdy smicham vejce s trochou cukru a prisypavam kokos az vznikne hmota, ktera se da rukou tvarovat. Pak treba pridat ovoce, cokoladu ...nebo udelat dulek, pridat lzicku dzemu a upect :)

3 Petra Petra | 6. září 2014 v 8:42 | Reagovat

To zní velmi jednoduše. Zkusím, když se mi rozpadnou, pořád můžu použít lžíci. Děkuju :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama