Renesance české kuchyně

20. dubna 2014 v 21:02 | Klara B |  na cestách
Tento týden jsem spolu s několika dalšími blogery a novináři byla pozvaná na akci Renesance české kuchyně, pořádanou agenturou McCANN a Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Cílem večera bylo představit aktuální projekty asociace, například na podporu vzdělávání mládeže a rozvoje české kuchyně. A hlavně se vařilo! Společně s kuchaři Ondřejem Slaninou, Janem Horkým a Jakubem Jandou měli všichni možnost podílet se na přípravě českého menu - candáta s chřestem a holandskou omáčkou, šunky s křenovou omáčkou a brambůrky a lívanců s vanilkovým tvarohem a mandlemi. Všechno chutnalo naprosto úžasně, vína bylo stále dost a hlavně všichni pořádající byli celý večer neuvěřitelně milí a vtipní. A já bych teď nejradši jedla pořád jen chřest a máslo.

místo konání: Chateau Havel


 


Komentáře

1 Magdaléna Magdaléna | Web | 26. dubna 2014 v 12:16 | Reagovat

To musel být báječný zážitek!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama