Komentáře

1 Em s tečkou Em s tečkou | Web | 2. dubna 2014 v 22:46 | Reagovat

Oteviram clanek pres bloglovin a rikam si, ze si budu muset dokoupit na to urcite zase bezlepkovou mouku... a ejhle! Bezlepkovy! Super! :-) Vypadaji fakt dobre.. budu muset vyzkouset :-)

2 Em s tečkou Em s tečkou | Web | 2. dubna 2014 v 22:50 | Reagovat

Koukam na recept - jestli muzu jen takovej malej tip, kterej pouzivam - kdyby se tam dalo trosku octa (vinny, ryzovy, jablecny), klidne jen lzicka, a k tomu lzicka sody, krasne by vybehly ven z forem :-) Pouzivam tenhle figl prave do jinejch nez psenicnejch mouk, co maji tendence drzet se placaty, tak doporucuju zkusit :-)

3 Ekkaia Ekkaia | Web | 5. dubna 2014 v 11:54 | Reagovat

Vypadá to úžasně! Je fajn, že je tam i recept! Musím to taky někdy zkusit, ale už teď vím, že takhle nádherné to mít nebudu :)

4 Magdaléna Magdaléna | Web | 6. dubna 2014 v 11:32 | Reagovat

To stačí vážně tak málo mouky? :) To by mohlo být super!!!
.
(jinak - originální psaní receptu :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.